Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 25. mars 2017
Tid 22.00 - 23.30
Billett 220,- / 270,-
Aldersgrense 18 år

Kristian Kristensen

Publikumsfavoritt til Storsalen 25. mars

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverene her til lands. Han har solgt ut Rockefeller og sluppet EP'en "Før det blir for seint", og publikum omfavnet låter som "Kan du lære mæ?", "Varm" og "Du som snakke".

Kristian Kristensen fikk alle, både publikum og dommere, til å måpe med sin fantastiske stemme i talentshowet med den passende tittelen The Voice for noen år tilbake. Men det var først etter at han forlot programmet og fokuserte på å skrive og fremføre sine egne låter at han virkelig fant sin egen stemme.

Låten "Lyset" rørte ved mange og viste vei fremover, og tok ham helt til topps i Urørt i 2015. Interessen var umiddelbar, og med platekontrakten i havn på rekordtid fikk Kristensen god tid til å fokusere på å skrive og spille inn ny musikk.

Kristian ser aller mest på seg selv som en singer-songwriter, inspirert av blant annet indie, folk, pop og elektronika. Låtskriveren og historiefortelleren velger å skrive og synge på sin egen dialket fordi det, akkurat nå, føler nærere og sterkere. Mest naturlig. Samarbeidspartnere beskriver ham som en som kjenner popformatet godt, men som er aller mest komfortabel når han kan utfordre og strekke litt på sjangerbegrep og begrensninger.

I kjerner av alt artisten og låtskriveren Kristian gjør er hans karakteristiske stemme og flotte falsett, en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som "han med stemmen". Et talent og en stemme som gleder og utfordrer, både seg selv og lytteren.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler