Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 18. januar 2017
Tid 19.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Onsdagsdebatten: Exphil til Folket?

Godt nytt år, og velkommen tilbake til Klubben og Onsdagsdebatt!

Fusjon preget NTNU i 2016, og jammen ser det ikke ut til at den byr på trøbbel, også i 2017. Denne gangen er det vedtaket NTNU-styret fattet før jul som skaper reaksjoner, der det ble bestemt at også bachelorstudentene ved de gamle høgskolene skal ta exphil som obligatorisk emne.

I siste utgave av Under Dusken skriver studentforeningen ved Fakultet for Teknologi at de mener exphil ikke er nødvendig for å løse deres samfunnsoppdrag, og at innføringen av “tvungen exphil” vil gå på bekostning av viktigere emner. Prorektor for utdanning, Berit Kjeldstad, mener derimot at exphil-emnet vil være en styrke for alle studenter fra NTNU, og at avgjørelsen har vært demokratisk. Hvor viktig er egentlig exphil i ingeniørutdanningen på bachelornivå? Lytter NTNU godt nok til fagmiljøene fra de gamle høgskolene?

Vi har invitert Ronny Kjelsberg, universitetslektor ved Fakultet for Teknologi, og Berit Kjeldstad, prorektor for utdanning, til debatt og inviterer alle engasjerte sjeler til å stille opp!

Dørene åpnes 18:30

Onsdagsdebatten er en kveld der du har mulighet til å stikke innom Samfundet for å koble av med litt god, gammeldags meningsutveksling. Vi ønsker å invitere til diskusjon, politikk og debatt over en lav sko, med Samfundet og samfunnet som bakteppe.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler