Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 5. februar 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett 40,- filmklubbmedlem / 100,- ikke-filmklubbmedlem
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Sound of Noise (2010)

”This is a gig! Everybody keep calm! Move! We don’t want to hurt anyone! We’re only here for the music! Your are our audience! Sit down, listen, and nobody will get hurt!”

Handlingen foregår rundt politimannen Amadeus Warnebring, en tonedøv arving av en fremstående musikalsk familie, og hans forsøk på å spore opp en gruppe bandmedlemmer som på ulovlig vis terroriserer byen med å spille på forskjellige objekter på diverse institusjoner i byen. De seks trommerne tar god bruk av fantasien og blant annet leilighetsmøbler blir brukt som instrumenter når de spiller på diverse steder i byen. I tillegg til en morsom bakgrunnshistorie for hver av de nøkternt kledde trommeslagerne, samt deres nemesis (musikk-hatende Warnebring), skaper filmen en nytelse for både øyne og ører, og du vil bli tatt vekk fra de kjedelige repeterende lydene i hverdagen.

Sound of Noise er en svensk-fransk krim-komedie av regissør Ola Simonsson og Johannes Stjärne Nilsson, og er en oppfølger fra deres tidligere kortfilm-suksess Music for One Apartment and Six Drummers. Denne herlige komedien fra Sverige er en av de mest fantasifulle du noensinne vil se. Alt er basert på musikkens rå og elementære kraft, og vil gi deg en god latter fra start til slutt.

Kom og bli holdt gissel for en kveld på Studentersamfundets Filmklubb med den elektriske rytmen av The Six Drummers i Sound of Noise. Dette er en opptreden du ikke vil gå glipp av!

Regissører: Ola Simonsson, Johannes Stjärne Nilsson
Produksjonsår: 2010

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler