Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett 270,- / 330,-
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT presenterer: Maria Mena i Nidarosdomen

Det har nærmest blitt tradisjon at ISFiT får arrangere konsert i Nidarosdomen, og vi er stolte av å endelig kunne presentere at Maria Mena skal spille under ISFiT 2017, gjennom et samarbeid med studentprestene. Maria Mena er endelig tilbake med hennes syvende studioalbum “Growing Pains”, og den 13. februar kan du oppleve henne i Trondheims nydelige katedral.

Arrangementet skjer i Nidarosdomen

I 2002 ble man først kjent med den unge Maria Mena, da hun som 16-åring hadde sitt gjennombrudd med ”My Lullaby”. Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen sin som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som ”You Are The Only One”, ”Just Hold Me”, ”All This Time” og ”Fuck You”. Julelåta ”Home For Christmas” har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne.

2016 var et viktig år for Maria Mena ettersom det markerte 15 år siden hun fikk platekontrakt. På de 15 årene har det skjedd mye, og Maria har tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen sin. Mena har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnért i store deler av verden, samt at hun har vunnet både Spellemannpris og Edvard Grieg-prisen.

Maria Mena har vært åpen i media om sin psykiske helse, spesielt knyttet til angst og spiseforstyrrelser. Ved å vise at også forbildene våre har det vanskelig noen ganger, har artisten bidratt til å bryte ned noen av fordommene som omringer psykisk helse. Mena er en stor artist både nasjonalt og internasjonalt, og vi er veldig glade for at hun kommer til ISFiT og Nidarosdomen.

Åpenhet er en viktig del av arbeidet for å redusere diskriminering, og ISFiT er stolte av å kunne presentere Maria Mena som en del av det tematiske programmet, sier Konsertsjef i ISFiT, Bendik Sem Kvernevik

Du kan oppleve Maria Mena i Nidarosdomen den 13. februar kl. 20.00. Billettsalget starter her 27. januar kl. 12.00.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler