Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 11. februar 2017
Tid 23.59 - 00.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

ISFiT presenter: 9 Grader Nord

Kom innom Knaus den 11. februar for å få med deg en blanding av en rekke ulike musikksjangre, som baila, flamenco, karnatisk og jazz. 9 Grader Nord spiller under ISFiT 2017.

9 grader nord for ekvator finner vi byen Jaffna, på øyen Sri Lanka, hvor halvparten av bandmedlemmene stammer fra. Med instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon vil de ta publikum med på en musikalsk reise nærmere instinktene. Bandmedlemmene opptrådte sammen for første gang på Festspillenes mest fargerike scene, RIFF, våren 2015, men startet som band ikke før tidlig i 2016. Siden da har de spilt på flere av klubbscenene i Bergen, og har også rukket å nå ut til et publikum utenfor hjembyen, med konserter i Oslo, Stavanger, og Göteborg.

Sammen spiller kvartetten det som på lite rettledende vis ofte kategoriseres som “verdensmusikk”, selv om musikken byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, karnatisk og jazz. Selv beskriver bandet musikken med adjektivene energisk, mystisk, og rytmisk, og klassifiserer musikken som etnisk progressiv. Visjonen er å utfordre publikummernes musikalske kosthold ved å servere disse fremmede tonene. I år er de å finne på by:Larm, Bergenfest, og Vinjerock.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler