Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 10. februar 2017
Tid 22.00 - 00.00
Billett 100,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT presenterer: Biru Baby - frivillige

Den 10. februar skal Biru Baby spille på Klubben under ISFiT 2017!

Dette er billetter til de som jobber frivillig under ISFiT 2017

Fra den bitende kalde vidda i nord kommer det revolusjonerende bandet Biru Baby med sin bisarre stil og sound. Gruppen blander den eldgamle samiske joiken med next level musikk fra den moderne sivilisasjon. Resultatet har blitt kalt «ufattelig, «briljant unikt" og "Babymetal på syre".

Hovedmedlemmene i Biru Baby er samejentene Iki og Hánná som tidvis har med seg artister som Hell-G og KT (In Da House) i tillegg til sitt band crew på konserter.

Etter noen helsprø konserter i Norge i 2015 og 2016 er bandet på alles lepper. På bransjefestivalen Trondheim Calling ble Biru Baby utnevnt til det mest eksentriske innslaget, og kåret til festivalens “vinnerne” av forskjellige musikk-magasiner og musikkjournalister.

"... Dette er en gjeng som vet hvem de er, hvorfor de gjør det de gjør, og som omtrent er villige til å dø for at publikum skal skjønne alvoret. Og leken. "
- Musikkjournalist Ole Jacob Hoel, Adresseavisen.

Support: Venner

Trondheimsbandet ”Venner” har i løpet av det siste året dukket opp på mange små og store scener i Trondheims regionen. Kanskje du husker dem som et av bandene som ble utvalgt til å hedre The Aller Værste på Byscenen? Eller fra den utsolgte albumreleasen på Sukkerhuset, eller da de gikk ut av Ladehammerslaget somseiersherrer?

Venners intense og mystiske konsertopplevelser har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden. I høst har verden fått høre den populære låta Naboen, og våren 2017 slipper de atter to nye singler før de reiser på turné på Norgesturné.

”(...) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.”
– Dusken.no

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler