Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 26. september 2014
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Crazy Whores

Er det én musikalsk kvalitet som forener de kjønnspolitisk ukorrekte hamarkompisene i en høyere enhet, er det egenskapen til å la ingen stå likegyldige tilbake etter en gig. Oslobaserte Crazy Whores har de siste årene, foruten å spre fukt rundt om i lokaler på Hamar, via Oslo til Halden, utgitt to EPer: «Rektum Mongo» (2010) og «Electric Jesus» (2014).

Glorifiseringen av tidlige Turboneger­utgivelser er åpenbar, supplert med paralleller til navn som Poison idea og Dead Bonus. Her er pungsvette referanser som bør vekke interesse hos flere enn de trofaste lokalgroupiene.

Den ikke usvette gjengen røsker deg med inn i en gjørmete pit av gitarriff, pulsøkende tempo og testosteronpumpende stemmebånd som formidler kroppsfiksert teksttematikk med ballene i halsen.
Bandet kan oppsummeres i en dampende graut som vekker irrasjonelle tanker om å legge igjen store deler av studielånet i baren.

Musikknyheter

Soundcloud

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler