Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 29. april 2017
Tid 21.00 - 02.00
Billett 90,- / 150,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Elektrosamfundet

Elektrosamfundet er samfundets årlige elektrofestival. Vi booker de feteste elektronika-artistene og fyller samfundet med lightsticks og bass. Den siste åpningsdagen blir en fest du ikke vil gå glipp av!

Henrik the Artist

Møt Henrik, poeten og musikeren. Han er som en liten stråle av sterkt solskinn som tar med det seg lytternes musikalske skittentøy og legger det på gata. Tidlig 2015 dukket Henrik opp i klubbscenen som endel av Rytmeklubben. Hans unike merkevare av klubbmusikk fletter sammen en kjærlighet for kommersiell pop, musikk fra 90-tallet og underjordiske bass-inspirerte lyder.

Skatebård

Bård Aasen Lødemel, aka Skatebård, er opprinnelig en heavy metal trommis som kom inn på techno og rave på 90-tallet før han ble en produsent av retro-futuristisk disco, house og techno. Han kommer fra en liten by som heter Ørsta på norske vestkysten, men flyttet til Bergen i 2000, hvor han raskt ble en del av byens voksende klubbscene. I 2012 ga han ut Midnight Magic med en Italo-disco følelse som fikk strålende anmeldelser både i Norge og internasjonalt. I 2015 ga Skatebård ut sitt tredje album som CD. Dette er hans mest varierte utgivelse som har inspirasjon fra blant annet flere post- og Italo-disco stiler og tidlig Chicago-house.

TRXD

TRXD er historien om to talenter som møtes og hvor helheten blir mer enn summen av delene. Et tilfeldig møte via felles venner ble starten på et produktivt partnerskap og det som beskrives som kommende stjerner på EDM-himmelen, blant annet av Spotify som har valgt dem ut som en av sine Spotlight Artists i 2016. Deretter debuterte TRXD med singelen ”Wherever You Og” feat Hilde, og etter bare tre måneder er den streamet over 7 millioner ganger, og duoen har mottatt sine første platinatroféer. Glede skal de fortsette å spre fremover, nå er siste singelen ”Our City” ute, og har allerede streamet flere millioner ganger etter bare et par uker ute, i tillegg til å være listet på de store radiokanalene her hjemme!

Smerz

Den Københavnbaserte produsentduoen Smerz er tilbake med en ny dose av nøye formet, dekonstruert pop med den splitter nye singelen ”Blessed.” Dette er den første singelen fra deres kommende EP ”OKEY.” Singelen til de norske jentene har viser fargesterke vokalharmonier og er en perfekt oppfølger til deres debut single ”Because” som ble sluppet tidligere i år. Smerz begynte i 2016 med en rekke liveopptredener som Eurosonic og Oslo By:Larm.

Gundelach

En sjeldent gang merker man at det er ekstremt gode vibber rundt en artist, Gundelach er et av disse unike tilfellene. I begynnelsen av desember hadde den toneangivende bloggen Pigeons and Planes premiere på singelen “Spiders”, og låten spredde seg raskt i blogsfæren. Den første uken etter release var den konstant i Hype Machines toppliste og superstjernen Pharrell Williams håndplukket låten til hans radioshow.

Gundelach er Kai Gundelach fra Oslo. Siden han var 16 år har Kai Gundelach vært tilstede i Oslos klubbmiljø, først da han snek seg inn på klubbene med falskt legg og senere som oppvarmer for DJ’ene han så opp til i ungdomstiden. Innimellom festene og gjennom et studieopphold i Stockholm jobbet han i hemmelighet med egne låter sammen med kompis og medkomponist Pål Ulvik Rokseth. I et knøttlite studio på Jar i Oslo komponerte de to vennene vakre og intrikate elektroniske melodier kombinert med fløyelsmykfalsettvokal og pulserende beats.

Sgrow

Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard utgjør til sammen duoen Sgrow, og er med sin eksperimentelle elektroniske musikk et spennende tilskudd til Norges elektronikascene. Duoens forkjærlighet for pop-, klubb-, og samtidsmusikk er utgangspunktet for en interessant og særegen tilnærming til lydbehandling og låtformater. Sgrow lager dansemusikk for hjernen og lyttemusikk for hjertet, med nikk til Björk, FKA Twigs og Nicolas Jaar.

27.mars slapp Sgrow den hardtslående, trip hopinspirerte singelen «Is Anyone Where They Want to Be?», som en forsmak på hva som er i vente.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler