Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 29. mars 2017
Tid 18.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Onsdagsdebatten: Valgdebatt - NTNUs styrevalg

Hvem skal representere 39 000 studenter i NTNUs høyeste organ det kommende året? Onsdag 29. mars arrangerer Studentersamfundet og Studenttinget en valgdebatt med studentkandidatene til NTNUs styrevalg. Vi ønsker å gi alle interesserte mulighet til å bli kjent med kandidatene, hvorfor de stiller til valg, og hva de mener om ulike saker.

Lurer du på hva styrekandidatene mener om obligatorisk utveksling? Skolepenger for internasjonale studenter? NTNUs potensielle Israel-samarbeid? Plassering av campus? Kjønnspoeng? De to studentene som velges inn i universitetsstyret vil ha stor påvirkning på hvordan framtidas NTNU vil se ut. Det er derfor viktig at studentene som stemmer gjør et informert og opplyst valg, og det er dette vi ønsker å legge til rette for med en valgdebatt.

Det vil bli enkel servering i pausen. Arrangementet er gratis, og blir streamet på www.samfundet.no/live


Om valget:

Hvert vårsemester velger NTNUs studenter to studentrepresentanter som sitter i NTNUs universitetsstyre. Representantene sitter i ett år, og alle studenter ved NTNU har stemmerett ved valget. Studentrepresentantene sitter i universitetsstyret sammen med blant annet representanter fra de ansatte og eksterne representanter fra næringslivet. Styret tar avgjørelser i alle prinsipielle saker, og har ansvar for at all aktivitet drives innenfor rammer og retningslinjer gitt av departement og storting.

Selve valget skjer elektronisk og vil foregå fra 30. mars, dagen etter utspørringen, til 6. april. Fra da av vil det være mulig å stemme på din favoritt på http://studentvalget.no/

Kandidatene i årets valg er:
Anja Beate Andersen (IV)
Bendik Deraas (IE)
Christoffer Vikebø Nesse (IV)
Edvard Andersen (IV)
Elise Midtbø (ØK)
Erik Anders Sæter (SU)
John-Sebastian Sebelien (ØK)
Lars Furu Kjelsaas (IV)
Lars Føleide (IE)
Mikkel Lindheim (ØK)
Thomas Hesselberg (AD)
Trine-Lise Helgersen (IE)

Vel møtt

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler