Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 4. november 2017
Tid 21.30 - 23.00
Billett 180,- / 230,-
Aldersgrense 18 år

Store P

I en tid der bergens-rap har blitt et nasjonalt fenomen er det greit å huske på hvor det hele stammer fra!

Regnmannen, SthoooP eller bergensernes bergenser beskriver alle tre rapperen Store P, en veteran i det norske rapspillet. Som del av A-laget har han vært en kjent figur i byrommet i Bergen, men det er først og fremst som soloartist han har bergtatt hele landet.

Solodebuten til Store P, Regnmannen, slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset.

I år er han tilbake for fullt, og har så langt gitt oss knallsinglene "Vi esje herfra" og "Dypt", med tilhørende bemerkelsesverdig fete videoer, og nylig den nydelige "Huske å puste", en sommerbris av en låt.

Det svært etterlengtede oppfølgeralbumet ”Rommet” ventes til høsten, og det er bare å gjøre seg klar for å bli smeltet av Store Ps unikt smakfulle sound.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler