Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 17. november 2017
Tid 23.00 - 01.00
Billett 160,- / 210,-
Aldersgrense 18 år

Thulsa Doom

Thulsa Doom gir ut sitt fjerde album i september. Det er grunn til å glede seg til de kommer til Trondheim i november!

For et par år siden fant orginalbesetningen sammen igjen i øvingslokalet og på scenen. For mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere. Thulsa Doom startet som et temmelig sjangerbevisst stonerrockband med hissig vokalist, men utviklet seg snart til et band som spilte flere forskjellige former for tung rock, og noen former for ikke så tung rock.

På sine turer til Vestland, Østland og Midt-Norge de siste årene har bandet fått møte stappfulle lokaler med folk som synger seg gjennom hele konserter og vil klemme/kline etterpå, fullvoksne menn som gråter, 2 ganger brølende Rockefeller, festivalkjærlighet, bergensere og kø fra Last Train. Slike ting gjør inntrykk. Derfor lager Thulsa Doom nye låter.

Det var ikke vanskelig å komme i gang, Thulsa Doom klødde i fingra. Det finnes riff du ikke har hørt før, det finnes ting ingen andre har sunget, og du skal få det på en måte som ingen andre kan gjøre det. Den nye plata har fått navnet: "A Keen Eye for the Obvious" og kommer 22. september.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler