Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 1. september 2017
Tid 21.00 - 02.00
Billett 110,- / 160,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

HiphopSamfundet

Endelig har Samfundet fått sin egen hiphop-festival! HiphopSamfundet er en helaften med konserter, DJs og andre elementer fra hiphopens verden

Philip Emilio

I sitt debutår har Philip Emilio vært med på å forme en ny era av norsk urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sin melodiøse tilnærming til musikken, blandet med historier fra hans liv. Den følsomme playeren har tatt landet med storm med sine bangers som Pelikaner, Skamløs og Følsom. Nå er Philip Emilio ute med sin nye kritikerroste debut EP - «VIII» som tar for seg livsløpet gjennom sorg og lykke i et aldri glemt gammelt forhold. Philip Emilio er en del av Nora Collective, som også teller Arif, Unge Ferrari, Tomine Harket og Loveless.

Hester V75

Med en helt særegen sound og et sterkt liveshow, har HesterV75 klart å bli en av de mest lovende actsene i det norske raplandskapet. Våren 2016 slapp de sin første offisielle utgivelse “115drømmer”, som fikk terningkast fem i bl.a. Bergens Tidende og Natt&Dag. I 2017 fikk vi høre deres andre fullengder "Baby, eg har et problem" som enda en gang bekreftet at de for alvor er etablert i den norske hiphop-bransjen. I tillegg til å være rapgruppe, har guttene startet opp det fremadstormende kollektivet Vibbefanger, hvor bl.a. Kjartan Lauritzen, Verdensrommet og Fieh er med.

Pasha

Pasha er et av de mest karakteristiske up 'n' coming hiphop-ikonene som beveger seg i musikknorge. Bare 22 år gammel har Pasha har allerede blitt "One To Watch" av gigantmagasinet NME og skapt buzz i norsk media som Transworld, 730.no, Clique og Kingsize Mag med sin enestående, lekne stil. Pasha er kjent som en karismatisk energibombe på scenen, og har varmet opp for hiphop-legender som ONYX og DJ Premier.

Tommy Tee m/Oscar Blesson

Etter at Oscar Blesson for alvor begynte å jobbe med Tee Productions i 2014 har han hastet seg langsomt; Debuten kom i form av mixtapen “Look What I Lost” - hvorav flere av låtene fikk fokus på bl.a. Nrk P3. Han ble i 2016 med EP-en «Watch The Boy Grow» nominert til Urørtfinalen og ble tidlig beskrevet som Norges svar på Jay-Z. Med slipp av blant annet singelen «Whip» har han derimot utviklet seg videre med vibber som mer kan ligne den moderne amerikanske hiphop-bølgen. 1. september kommer han og Norges mest populære og lengst levende DJ og produsent, Tommy Tee, på HiphopSamfundet! Etter konsert fortsetter Tommy Tee festen med et DJ-set i Klubben du sent får oppleve igjen.

Tøyen Holding

Mutual Intentions-gjengen valgte å sparke i gang 2017 med et av de friskeste innslagene i norsk hiphop på lenge. Tøyen Holding er en rapduo bestående av Fredfades og Mest Seff. Fredfades har blant annet produsert for Ivan Ave. Den mye etterlengtede Tøyen Holding-skiva fikk endelig se dagens lys takket være den nå internasjonalt anerkjente Oslo-labelen Mutual Intentions. Gutta kaster ball over 14 fantastiske spor som utgjør en debutplate med power bars over jazzy beats om kvinner, eksklusive tekstiler, naturvin, kulinarisk vitenskap og det gode liv på Tøyen. Av gjester på plata finner vi den mystiske Ivar Strå, undergrunnshypen King Skurk One, Holmlia-legenden Pumba og den norske jazz/PiO-favoritten Kristoffer Eikrem.

Skeez TV Battles

Skeez TV er norges første og største battle liga. Battle-events arrangeres jevnlig av Nils m/Skills, som anses som norges desidert beste battlerapper. Han har blant annet konkurrert mot verdens beste battlere i KOTD (verdens største battle liga). På HiphopSamfundet tar han med seg to av norges heteste battlerappere for øyeblikket, Bru og Martin Massiv, på Knaus. Dette blir en eksklusiv battle som aldri har skjedd før!

FEBER

FEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphop-program på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller de den nyeste, ferskeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren. Under HiphopSamfundet skal FEBER ha utesending på Edgar og det blir blant annet live-spytting fra artistene som skal spille på Huset senere på kvelden.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler