Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 2. september 2017
Tid 23.59 - 01.29
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Toy Savoy

Toy Savoy består av fem Trondheimsgutter som spiller sjeleglad men alvorlig rockepop, inspirert av soundscapinga til Tame Impala, den halvnaive men ærlige framtoninga til Mac Demarco og låtskrivingsgeniet til Beach Boys og Beatles. Med sin musikk vil Toy Savoy vise hvor meningsfull pop kan være i sin enkelhet, og at alt håp ikke er ute for alle som har falt ut i det eksistensielle vakumet som er verden og livet.

Bandet trådte inn i trøndermainstreamen som demoband på Trondheim Calling 2017, hvor de spilte for to stappfulle saler. Videre har de rukket å slippe to singler, Morning og Clean Floors, til hyllest fra P3 Urørt og musikkblogger som Obscure Sound, Nordic Music Review, BuffaBlog og Deichmanske. For tiden er de i studio og spiller inn sin første EP som etter deres egne prognoser vil ta verden med storm. Toy Savoy regner seg som en ny maktfaktor i trøndersk musikkliv, og nekter å gi opp før de slipper å ha kassajobb ved siden av rockestjernelivet; ei god stund med andre ord!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler