Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 9. september 2017
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

HJELP og brenn.

Den 9. september er det dobbeltkonsert på Knaus med bandene HJELP og brenn.

HJELP er et indiepunkband fra Tøyen som startet september 2016. I løpet av kort tid har de spilt med Honningbarna, LÜT, Hajk, Hoggormsafari og flere andre band.
De har også bevist at de er en bombe av et liveshow.

I februar slapp bandet EP-en «Verdisaker» med slippkonsert på Parkteatret, og har siden det blitt anbefalt av P3 Urørt og samlet flere tusen avspillinger på streamingtjenester. Bandet spiller variert musikk med et klassisk oppsett. Sjarmerer madammen og den unge herren

brenn. (skrevet med liten forbokstav og punktum bare fordi) er garage-inspirert indierock på norsk. Bandet slapp i februar singelen «Lillestrøm» som ble anbefalt av P3 Urørt og høstet god omtale i flere anmeldelser.

brenn. Består av Edvard Smith Save og Rémy Malcherè Pettersen, de to til sammen står for den kreative prosessen i bandet og all låtskriving og innspilling.
Sounden er leken og dønn seriøs, grøtete og myk på samme tid. Sarkasme, ironi og self loathing er mange av temaene i låtene deres. Disse følelsene blir uttrykket med en stor bøtte humor, kjærlighet, fysisk aktivitet og en publikumskontakt som du aldri før har vært vitne til.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler