Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 5. november 2017
Tid 17.30 - 19.30
Billett 40,- Eksisterende filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Predator (1987)

“GET TO DA CHOPPA!” Klein dialog kombinert med overdrevet skuespill gjør at denne filmen ser ut som en millionproduksjon, men føles ut som en b-film. Det er akkurat dette som er forventet når ikonet Arnold Schwarzenegger inntar hovedrollen i 1987’s mest episke film.

Predator er en klassisk action thriller med en perfekt blanding av eksplosiv machismo og bromance. Arnold Schwarzenegger, Dutch, sammen med en håndfull kommandosoldater blir sendt ut på et redningsoppdrag dypt inne i jungelen i Sentral-amerika. Oppdraget går fra å være et rutineoppdrag til å være en desperat kamp for tilværelsen da kommandogruppen møter på en blodtørstig skapning med utenomjordiske krefter.

Predator er en tidløs klassiker som gir den ultimate “Arnold Schwarznegger” følelsen, med sin intense action og humoristiske sitater. Sammen med imponerende CGI-effekter gjør dette at filmen sikrer seg en solid plass i filmhistoriens “Hall of Fame”. Studentersamfundets filmklubb gjør ære på Arnie sine 70’år ved å vise dette mesterverket av en film.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler