Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. november 2017
Tid 20.00 - 23.00
Billett 40,- / 80,-
Aldersgrense 18 år

Tusen Takk + Mowlith

De nye up and coming bandene Tusen Takk og Mowlith tar turen til Knaus!

Tusen Takk

Tusen Takk ble startet høsten 2013, av låtskriver og produsent Unn Lange Buer( Alion, You Wish). I studio og på scenen har hun med seg Sigurd Ytre-Arne (Wauwatosa, Leaveme), Espen Skretteberg (Acres Wild) og Emil Kraugerud (Dingus)

Tusen Takk lager følelsesladd og organisk musikk med norsk tekst og elektroniske elementer. Ærlig skildring av vold, mobbing og den moderne tids ensomhet går igjen som noen av temaene.
Med sin nakne vokal, balansert av et fascinerende lydbilde bidrar Tusen Takk med en særegen og bunnsolid musikkopplevelse innenfor norsk alternativ pop. Tusen Takk slapp sin første singel "Tommel Opp» i november 2015 sammen med en video, som ble anbefalt på P3s Videorama.

Tusen Takk sin første EP "Lakrisbåter" ble utgitt i 2016 med tilhørende musikkvideoer, og ble varmt mottatt med gode anmeldelser. Denne høsten vil det i anledning turnèen slippes singler fra det kommende albumet som har releasedato vår 2018.

Mowlith

Musikken til Mowlith kan karakteriseres som moderne indie-pop, og blander elementer av elektronika, progressiv rock og fusion-jazz på en smakfull og innovativ måte. Mowlith, med tekstforfatter Benedicte Edvardsen (Ayvn) i spiss, beveger seg i samme musikalske sfære som amerikanske Haerts og skotske Chvrches, med påvirkning av et bredt spekter av artister og band, som blant andre Emilie Nicolas, Massive Attack og Snarky Puppy. Tom Ian Klungland (Animator, Sworn) , Andreas Fammé (The Feelgood Orchestra, City in Stripes), Øyvind Eliassen ( The Feelgood Orchestra, Solo Diarra Band), og Oskar Holldorff ( Per Øystein Sørensen, Dim Gray, Ayvn) utgjør resten av det fremadstormende bandet.

16 . november 2016 slapp Mowlith sitt debutalbum Until our feet no longer touch the ground, etter flere suksessfulle singler i løpet av det året. Første singel Generation Z har godt over 10000 avspillinger på Spotify, og både andre og tredje singelen Surrender og Cloud har fått mye oppmerksomhet. Cloud har blitt anbefalt av Urørt, og låter fra albumet har fått spilletid på studentradio i Oslo, og er blitt listen på Spotify.

Bandet har akkurat lagt bak seg en vellykket konsert i beste sendetid på festivalen Livestock i Alvdal. Mowlith går i studio igjen i september for å slippe publikumsfavoritten “Sister” over jul.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler