Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 17. november 2017
Tid 21.30 - 23.00
Billett 190,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

Sigrid

I løpet av kort tid har Sigrid blitt ikke bare Norges, men verdens popyndling.

BILLETTENE SLIPPES MANDAG 21. AUGUST KL. 10:00!

Sigrid er popstjernen du har ventet på. Hun er kanskje fra en liten by i lille Norge, men hun har en attitude og en stemme større enn noen annen 20-åring. Stemmen hennes er fløyelsmyk, men samtidig dødsrå, og med dialekten og smilet er hun selve personifiseringen av ordet 'kul'.

Ultrahiten «Don’t Kill My Vibe» – hottest track in the world og ukas låt på BBC Radio 1 og A-listet på P3 – brukte tre dager på å bli avspilt over én million ganger på Spotify, og er i skrivende stund oppe i nesten 15 millioner. Oppfølgeren «Plot Twist» har nesten åtte millioner avspillinger, og ble nylig A-listet på både P1 og P3.

Hun har ellers gjestet blant annet James Cordens The Late Late Show og Jools Holland – og en rekke store radio- og tv-opptredener er varslet fremover. Nylig ble hun også omfavnet av Apple Music sitt enorme nye konsept Up Next, og BBC gjorde nylig et lengre dybdeintervju med henne. I sommer har Sigrid gjort et knippe større festivaler her hjemme så vel som utenlands, før hun reiser verden rundt i månedene som kommer.

Foto: Francesca Allen

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler