Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 2. november 2017
Tid 20.30 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Klemsdal & Dalgard [Knaus før 23:59]

Dalgard & Klemsdals musikk bærer preg av Beatlesque og Bowiesque undertoner i symbiose med moderne elektroniske klanger. Flerstemt vokal, catchy synthmelodier og psykedeliske gitarsoloer er noe av det man kan glede seg til på denne mørke høstkvelden. Låtene deres har blitt anbefalt og spilt på P3 og studentradioen i Bergen, og til Trondheim har de også med seg noen helt ferske låter.

Joachim Dalgard og Aksel Klemsdal er gamle venner som har laget masse musikk både sammen og fra hverandre fordi de har bodd i forskjellige land. Joachim har studert lydteknikk og gitar på den fantastiske prestisjetunge skolen Berklee College of Music i Boston hvor blant annet stjernene John Mayer, Quincy Jones og St Vincent har gått. Aksel har studert ingeniør på notoriske NTNU i Trondheim hvor blant annet trommisen i DDE har gått. Nå bor de i samme land og kan endelig realisere drømmen om å spille i band sammen! Med seg har de Klemsdalkollaboratør Erik Klemsdal og trommeslager Jacob Brech, som sammen inntar Samfundet og Knaus 2. November.

Klemsdals debut EP ligger på Spotify: https://open.spotify.com/album/6rRVlbgwPiZW06D1k1CN5A

Joachim Dalgards debutsingel premierer 1. oktober på Spotify.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler