Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 15. november 2014
Tid 22.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Socks & Sandals presenterer: Dr Silver - Klette

Socks & Sandals via Bergen Husfest Forening presenterer Dr. Silver og KLETTE for Klubberne i Trondheim. For første gang spiller disse Oslo- og Bergensbaserte Bergenserne i Trondheim - dette blir grææle løye!

Det blir Sørlandshouse, Oslodisko, typisk bergensk newwave, loddefjordisk UKbass, magisk Grünerløkka Italio osv.! Ta å smør dere in med en god deodorant, ta på noe fleksible, svettetålende klær for her skal det danses!

Dr. Silver
Fyren har vært en fastlege og leverandør av gode låter i en årrekke. Dr. Silver lager house rett fra leveren og presentere en sound som er skreddersydd for klubbing. Det er antagelig fra denne kanten kveldens hardeste bass vil åpenbare seg for danseren på Strossa!
Soundcloud: https://soundcloud.com/dr-silver

KLETTE (Maksimal)
Erlend Klette kan betegnes som en DJ med fokus på sjangeroverskridende musikk. Han går intuitivt og uredd inn i de fleste sjangre med en "everything goes"-mentalitet og velger ut spennende låter som passer stemningen og publikumet. I utvalget finner man alt fra pop, rnb, house, indie og nymotens disko. Bare prøve å hold dansefoten rolig!

Foto: foto.samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler