Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 19. januar 2018
Tid 21.30 - 23.30
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

Charlotte Dos Santos

Fredag 19. januar kommer spellemannsnominerte Charlotte Dos Santos til oss på Samfundet med konsert i Klubben! Vi kan ikke vente med å bevitne en kommende norsk soulstjerne.

Charlotte Dos Santos ga tidligere i år ut sin debut «Cleo» og høstet strålende kritikker med terningkast 6 fra bl.a VG, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og Dagbladet. Albumet ble fulgt opp av en konsert under Øya der hun for alvor beviste at hun er på vei til å bli Norges første skikkelige soulstjerne.

Charlotte Dos Santos kombinerer soul, jazz og afro-latinamerikanske rytmer med en fortellerkunst få artister klarer å mestre på samme måte. For tiden er Charlotte Dos Santos basert i både Berlin og New York, men er opprinnelig fra Oslo.

Nå nylig ble hun nominert til spellemann i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend" og Charlotte Dos Santos har for alvor bevist at hun er en av Norges aller flinkeste artister.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler