Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 14. april 2018
Tid 22.00 - 00.00
Billett 270,- / 330,-
Aldersgrense 18 år

Violet Road

Etter et år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt!

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å tenke fremover og til å spille inn nytt materiale. Bandet som regnes som et av landets beste live-band er veldig klare for å spille igjen. 

"Vi er så klare for å spille live som vi aldri har vært før. I 2017 har vi hvilt og jobbet med nytt materiale. Nå skal vi ut av studio, opp av dvalen og ut og spille for folk. Det er det vi brenner for og det vi alltid gleder oss til. Denne gangen sprudler det ekstra av spilleglede og entusiasme for å vise frem nytt materiale.", sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg. 

Første mulighet til å oppleve bandet og høre ny musikk er på en av kun 4 datoer til våren. Bandet gjør et utvalg eksklusive konserter på store scener og i april kommer til Storsalen

Support: Junior Brielle

Junior Brielle er to brødre fra Norrland i Sverige som nå har funnet en plass i rampelyset. Deres debut "I Luften" ble sluppet på eget label og fikk stor underground-hype, og i tillegg hylles de av både P3, Aftonbladet, og flere musikkjournalister. Pop-duoen som bor sammen i Stockholm sier selv at de strever etter en "perfekt balanse mellom det som er vakkert og det kule".

Den 27. januar var de support på Vita Bergen på et utsolgt Debaser Strand, og i vår slipper Junior Brielle din debut-EP "BLOD" som produseres av Vinter (Lorentz etc) og Vita Bergen i studio 2007.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler