Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 23. februar 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett 140,-
Aldersgrense 18 år

The Rocky Horror Picture Show (1975)

Også i år viser vi kultfilmen over alle kultfilmer, akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere!

NB! Det vil bli lagt ut en link her for å registrere seg som filmkubbmedlem når du kjøper billett. Linken blir lagt ut når billettsalget starter. Mer informasjon følger nederst.

Billettsalget åpner tirsdag 9. januar kl 12.00.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, undertøy og hud. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligste og heteste Rocky-show noensinne!

Dørene åpnes 90 minutter før showstart.

Anbefalte rekvisitter: ris, vannpistol, avis, toast, lighter, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus kan kjøpes i døren for 30kr stykket.

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTER OG FILMKLUBBMEDLEMSKAP: For å kunne delta på arrangementet, man være medlem av Studentersamfundet Filmklubb/NFK. Dette er IKKE det samme som Samfundet-medlemskap. Ved kjøp av billett til showet får du filmklubbmedlemskap inkludert, men for at medlemskapet skal være gyldig trenger vi litt informasjon.

For eksisterende filmklubbmedlemmer for Våren 2018 vil det være mulig å kjøpe billett til medlemspris (70,-), men da kun på søndagsfilmene i Storsalen, altså ikke på nett.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler