Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 24. januar 2018
Tid 18.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Klesbyttedag m/ Fremtiden i Våre Hender

Nytt år og nye muligheter (til å handle mindre, leve mer, og gjøre jorda en massiv tjeneste)!

Framtiden i Våre Hender Trondheim Studentlag og Samfundet forener i den anledning krefter og arrangerer byttefest!
Dette er kvelden der du tar med deg de fine plaggene som ikke er helt deg lengre, som har gjemt seg fra samvittigheten helt bakerst i skapet, eller den boka du har lest en gang for mye, til Storsalen og introduserer dem til sin nye eier. I gjengjeld får du muligheten til å ta med deg like mange ting hjem igjen!

17:30: Innlevering begynner
Ta med deg opp til 15 plagg/ting, og motta én "valutta-lapp" per ting. Lappen(e) symboliserer hvor mange ting du kan ta med deg hjem igjen. Vi tar imot klær av god standard (ikke med hull eller flekker), og mindre "ting"; bøker, små høyttalere, kalkulatorer o.l., men ikke sofaer/bord/urimelig store ting. ❤

18:00-20:00 Bytting
Når våre frivillige har lagt ut alle de fine tingene ut på ulike bord etter hvilken kategori tingen faller inn under er det fritt fram for å lete etter den ene skatten du virkelig har lyst på, et halloween-kostyme god tid i forveien eller den kule buksa som virkelig nailer "new year, new me".

Når du sier deg fornøyd med dagens kupp tar du med deg lappene og tingene dine til utsjekk-bordet og forlater arrangementet med god samvittighet!

Vårt forbruk av klær, elektroniske duppeditter og andre forbruksvarer øker i takt med klimagassutslipp, utnyttelse av tekstilarbeidere, forurensning av drikkevann og lite bærekraftig uthenting av knappe ressurser. I løpet av livet ditt vil du forbruke hele 1,2 tonn klær, 280 kg sko og 42 mobiltelefoner. Problemene med vårt massive forbruk er tilsynelatende langt borte, men løsningen er derimot tett på. For å både ta del i løsningen må vi forbruke mindre og smartere. Hva er vel smartere enn en bytte-aften?

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler