Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. mars 2018
Tid 17.00 - 18.30
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Gorillateater med ImproOperatørene

Vil du se improvisert teater med palmer, bananer og en levende gorilla? Da er det bare å møte opp på Klubben 4. mars kl 17. Da spiller nemlig Improoperatørene GORILLATEATER!!!

Gorillateater er en improvisert forestilling, der flere instruktører konkurrerer om å sette opp de beste scenene. Publikum bestemmer hvem som til slutt står igjen som vinneren! I denne elleville kunstneriske maktkampen kan alt skje, bare fantasien setter grenser! Den beste instruktøren som står igjen som vinner av Gorillateater vinner en hel weekend med den fantastiske GORILLAEN!! Velkommen til improvisert Gorillateater!!!

Om Improoperatørene

Improoperatørene er en selvstendig improvisasjonsgruppe med tilholdssted i Trondheim. De arbeider med å utvikle det spontane teateruttrykket, og med å utvikle improvisasjonsteateret i Norge med nye treningsmetoder og forestillingsformater. Gruppen så dagens lys i 1999, og har siden den gang gledet store og små i og rundt Trondheim. Gruppen har de siste årene hatt sitt faste tilholdssted på Kultursenteret ISAK, men har også spilt på Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, Studentersamfundet, og Rockheim. De spiller også faste forestillinger på Antikvariatet, i konseptet Supertorsdag. I tillegg har Improoperatørene opptak av nye medlemmer ca én gang i året.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler