Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 23. januar 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett 180,- / 230,-
Aldersgrense 18 år

Johndoe + supp.: Bokassa

Johndoe står på scenen når Studentersamfundet i Trondhjem inviterer til den aller første storsalkonserten i vårsemesteret 2015. Datoen er fredag 23. januar.

-Endelig er vi tilbake i storsalen! Dette ser vi virkelig frem til. Vi går all-in og lover den ultimate Johndoe-konserten i Trondheim, sier vokalist og gitarist Jonas Skybakmoen.

Bandet er for øyeblikket aktuelle med albumet «Sosialt liv», som Aftenposten mener kan «måle seg med 80-tallets store punkutgivelser». Releasekonserten i Oslo i november var utsolgt to uker i forveien.

Tidligere i 2014 ga Johndoe ut plata «Slugger» til svært gode kritikker i både Adresseavisen og Under Dusken. Bandet solgte ut Byscenen i Trondheim og Parkteatret i Oslo.

-Vi har to splitter nye plater i baggasjen når vi står på scenen i Samfundet i januar. Dette blir «best of Johndoe», men ingen mimremaraton. Heller en feiring av rock, punk og trøndersk ansvarsløshet, sier Skybakmoen.

I sommer har Johndoe spilt på en rekke festivaler over hele landet, deriblant Øyafestivalen, Vinjerock og Pstereo. En splitt-konsert med DumDum Boys i Husebyhallen i oktober, solgte også ut. Konserten på Samfundet 23. januar blir den første Johndoe-konserten i Storsalen siden 2006.

Billettsalget åpner onsdag 12. november klokken 09:00.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler