Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 27. april 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 160,- / 210,-
Aldersgrense 18 år

Death By Unga Bunga

Death By Unga Bunga kommer endelig tilbake til Samfundet og med det nye kritikerroste albumet "So Far So Good So Cool" i bagasjen blir dette vårens beste liveopptreden på Samfundet!

Selv om medlemmene i Death By Unga Bunga fortsatt kan regne seg selv som relativt unge menn, feirer de i år faktisk 10 år som band. Rockeband, for å være eksakt. Dette feirer de med å gi ut sitt femte album, som enkelt nok bare blir kalt «Death By Unga Bunga».

I 2016 hadde bandet et ekstremt produktivt år, og dette resulterte i hele tre utgivelser. Først slapp de deres fjerde album, «Pineapple Pizza», så slapp de en remastret utgave av deres debutalbum, «Juvenile Jungle», for første gang på vinyl, før de avsluttet året med EP-en «Fight» og fire splitter nye låter. Etter dette skulle man tro at guttene i DBUB kanskje skulle sette ned tempoet noe, men den gang ei.

Der hvor 2016 var produktivt, så var 2017 et aktivt år. De har selvfølgelig turnert Norge rundt på både klubber og festivaler, og avslutter året med stor konsert på Rockefeller som «Special guests» sammen med Oslo Ess. I mars reiste de ut på sin første headliner-turné i USA, som tok dem fra New York i øst til California i vest. En milepæl i seg selv, men USA-eventyret stoppet ikke der. I september ble de med punk-legendene i Stiff Little Fingers som supportband på deres «40th Anniversary Tour», og spilte nærmere 20 konserter fra vestkyst til østkyst. Motsatt rute denne gangen altså, og når 2017 nå nærmer seg slutten har bandet spilt 34 konserter på ett år på det amerikanske kontinentet. Imponerende.

Nå er det igjen straks duket for nytt album fra DBUB. PÅ tampen av 2017 slapp de de to singelen «Bye Bye» og «Into the Night», og og deres femte og selvtitulerte album ble sluppet på Jansen Records 6. april. De har også denne gangen produserte skiva selv, noe som gir den et ekstra personlig preg, og denne gangen er låtene kjappere, høyere og morsommere enn noen gang.

"So Far So Good So Cool" ble sluppet 6. april og har fått strålende kritikker i en haug av medier. Dette ser an til å bli et av 2018 aller beste rockealbum!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler