Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 15. mars 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Línt

Línt sine mektige lydlandskap fra postrock-tradisjonen toppet med elementer fra pop, hip hop og trip hop har gitt dem en solid grobunn i det norske musikklandskapet. Bandet er kjent for å skape gåsehudstemning både live og på plate, og signerte i 2017 platekontrakt med følgende turné i Tyskland, Sveits og Danmark, som ble avsluttet med en konsert på SPOT festival i Århus.

Som barn av samtidens post-rock, var inspirasjonen fra storheter som Mogwai, Godspeed You! Black Emperor og Sigur Rós tydelig hos Línt ved oppstarten i 2012; ambient og drømmende gitarkomposisjoner, massive vegger av støy og flytende falsett. Men gutta hadde mer på hjertet enn å hedre sine musikalske forbilder. Fra utgivelsen av EP i 2013, via spillejobber på by:Larm, Trondheim Calling og Hovefestivalen, har impulser fra flere sjangre listet seg inn i lydbildet og sørget for et mer eklektisk, lekende og søkende uttrykk. Beats, synther og loops, samt nytt samarbeid med Brian Batz (Sleep Party People, Scarlet Chives), sendte bandet i ny retning med debutalbumet «Then They Came For Us». Bandet jobber for tiden med nytt materiale, og er klare for dele noe av dette med publikum i Trondheim!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler