Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 7. april 2018
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Gerald Ofori

16 år gamle Gerald Ofori er en del av den trønderske musikkfamilien Attack Music Label & Management og pangstartet det nye året 2018 med en rykende fersk EP døpt "Missed Calls"!

Med singelen “Timezones” inkludert er EP-en Geralds første samling med låter som får se dagens lys, selvprodusert og skrevet med hjelp av godt bekjente Wonder The Boy og P-Flow. EP-en på 6 låter utforsker temaer som ensomhet, kjærlighetsbrudd, å være ung i dagens samfunn og de gledene samt presset som kommer av det. Sjangermessig tar samlingen plass blant det mest moderne av hip-hop og R&B, tvinnet sammen av Geralds karakteristiske mørk-røstede rap og sangstemme. Det hviler et mørkt teppe over Geralds lydlandskap i denne EP’en, som flyter sammen med den hjerteskjærende “Timezones”, brytes opp i dansegulv-klingende “36” og “Stonecold” før det ender i perkusjons-ledet dans med “Wait For A Minute”.

Bak seg i 2017 kom debutsingelen “an$wering machine” hvor han senere ble også Ukas Urørt på NRK P3. Med gode omtaler i GAFFA-magasinet og det internasjonale magasinet I-D/VICE, pluss en musikkvideo dannet grunnlaget for konsertspilling på Vill Vill Vest i Bergen, Trondheim Calling og øvrige konserter i Trondheim. Den unge artistens store lodd i musikklivet er hans relative unge alder med voksent innhold, evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktige produksjoner.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler