Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 24. januar 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett 140,- / 190,-
Aldersgrense 18 år

Audrey Horne

Audrey Horne hviler ikke på laurbærene. Knappe halvannet år etter megasuksessen med "Youngblood", er bergensbandet tilbake med "Pure Heavy".

2013 var et fantastisk år for hardrockerne Audrey Horne. "Youngblood" gikk rett inn på topp ti på VG-lista, fikk terningkast seks i samme avis, og førstesingelen "Redemption Blues" var også blant Dagbladets 25 beste norske låter i 2013. På kontinentet ble platen månedens album i prestisjetunge rock- og metal-magasiner som tyske Rock Hard og Metal Hammer. Den ble også kåret til årets album i norske Metal Hammer og franske Rock Hard.
Den kreative energien har aldri vært større, noe "Pure Heavy" bærer preg av.

  • Vi gikk i studio med samme tankesettet som da vi gjorde "Youngblood", og vi føler oss trygg på at denne kommer til å rocke fletta av de som likte det vi gjorde forrige gang, sier bandet.

Det betyr at man kan belage seg på mengder med klassiske hardrock-riff, superfengende refrenger og en energi som får det til å riste i mageregionen.

Om du har sans for den ujålete gitarrocken til band som Thin Lizzy, The Who, Iron Maiden og Deep Purple, skal det godt gjøres å kjede seg i Audrey Hornes selskap.

Platen er løsere i snippen enn forgjengeren. En låt som "Tales From the Crypt" sender et humoristisk nikk i retning Joan Jett & The Blackhearts, mens storslagne "Wolf in My Heart" går i andre retningen, og trekker veksler på The Who på sitt mest stadionsvære.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler