Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Revolve NTNU
Dato 3. mai 2018
Tid 18.00 - 22.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

[Eksternt] Avduking - Revolve NTNU

Revolve NTNU er en frivillig studentorganisasjon som ble opprettet i 2010 for å gi ingeniørstudenter praktisk erfaring. Hvert år starter organisasjonen fra bunnen av og bygger en elektrisk racerbil på 8 måneder, og hver sommer deltar de i verdens største internasjonale ingeniørkonkurranse for studenter - Formula Student. I år skal Revolve NTNU, i tillegg til å bygge en elektrisk racerbil, utvikle en førerløs bil. 3. mai viser de for første gang stolt frem sine to nye biler, og alt arbeidet som ligger bak de.

I år tar de avduking til nye høyder og skal feire på Studentersamfundet. Her skal Pirum synge noen sanger, og det vil være mat og mingling med bedrifter! I tillegg blir det taler fra deres hovedsponsorer Kongsberg Gruppen og Bertel O. Steen, samt tekniske ledere som skal fortelle om prosessen som ligger bak begge bilene. Dere vil også høre noen ord fra prosjektlederen om alle timene og arbeidsinnsatsen som ligger bak.

Program:
18:00 : Dørene åpner og det blir mingling med bedrifter og lett servering

19:00 : Avduking i Storsalen

21:30 : Servering av kake og mingling

Kleskode:
Business Casual

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler