Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Rundhallen
Arrangør Fotogjengen
Fotogjengen (FG)
Dato 15. april 2018
Tid 14.00 - 19.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Fotogjengens STORE bildesalg og CV-bildetaking

Fotogjengen ved Studentersamfundet i Trondhjem arrangerer sitt STORE bildesalg, og CV-bildetaking søndag 15. april! Her selges bilder til latterlig lave priser - og det blir i tillegg portrettfotografering.

Du har vel litt vage minner fra UKA, også er kanskje veggene dine relativt nakne? Hvorfor ikke komme på Fotogjengens store bildesalg?! I arkivet vårt har vi over 300 000 bilder, og der er det garantert et eller annet bilde av deg fra H-helg som hjelper deg med å huske!

Den 15. april selger vi bilder fra alt av konserter, fotostander og andre fra arrangementer på Samfundet, UKA og ISFiT. I tillegg tilbyr vi portrettfotografering for den som skulle trenge et mer formelt bilde til for eksempel CV eller LinkedIn!

Vi printer ut massevis av bilder på forhånd, men vi printer også bilder på stedet om du har noen bilder du ønsker deg. Sjekk ut foto.samfundet.no, så finner du garantert ett eller flere bilder du liker!

Dato: Søndag 15. april 2018
Sted: Rundhallen
Tid: 14.00-19.00

Vel møtt!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler