Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Strindens Promenade Orchester
Strindens Promenade Orchester (SPO)
Dato 27. april 2018
Tid 21.00 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Strindensfestivalen

Strindens fyller i år 55 år! Det skal de markere med en stor feiring på Samfundet i form av en festival på Knaus: Strindensfestivalen!

De fantastiske bandene som skal spille denne kvelden har alle utspring fra Strindens, og vil lage et show uten like! Dette blir også en releasekonsert for Strindens siden allerede dagen etter vil de slippe sin nye plate «La’kke byen få ro» på alle streamingtjenester!

Kl 21.00: Dørene åpner
Kl 21.30: Swing and a Miss
Kl 22.30: Ælgesæter Tramp & Trøkk
Kl 23.59: Strindens Promenade Orchester

Ælgesæter Tramp og Trøkk - Trondheims liveste liveband!

Med beina godt plantet i Trøndersk kultur og musikk har ÆT&T opparbeidet seg en unik posisjon som et av Trondheim og Trøndelags mest energiske og fengende liveband. Musikken er hentet fra Trøndelag, og de har gjort det til en spesialitet å kle kjente hits i trøndersk musikkdrakt. Hvis du noen gang har lurt på hvordan bl.a. Turbonger, Abba og Proclaimers høres ut på trøndersk har du sjansen. Med ni mann (og ei dame) på scenen får du et fyrverkeri av en en konsert du sent kommer til å glemme.

“ÆT&T er verdensmestre i god stemning!” - Ila Brainnstasjon

Swing and a Miss er Trondheims ferskeste bidrag til Dixie-jazzen, og består av 5 gamle Strindenstravere. Bandet kan skilte med byens aller triveligste øvingslokale. Lystige toner, heftige vaskebreaks og fengende banjoriff strømmer jevnlig fra stua i “casa ding casa dong” til naboenes ytterste glede. De kan også skryte på seg å være det bandet i Norge med høyeste registrerte kaffeforbruk per spilte tone. Nå er de klare for å komme seg ut av stua og erobre verden med skitne toner og svingende rytmer.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler