Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 18. august 2018
Tid 22.30 - 00.30
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Klubbpstereo: Ponette

Ponette fortsetter Pstereo-festen i de sene nattetimer med konsert i Klubben!

Ponette er et elektronisk pop-band fra Oslo, og er for tiden singelaktuelle med “Gun” som ble sluppet 26. januar via deres eget nyoppstartede label Necropop. Tidligere utgivelser inkluderer deres forrige singel “Freak”, EP-en I’m Alone fra 2016 og samarbeidet med den amerikanske produsenten Black Coast, “Medicine” (2017). Bandets mørke og energiske lydbilde domineres av fresh pop-vokal, støyende gitarer, glitchy synther og drivende elektroniske trommer. Kort tid etter utgivelsen ble “Freak” (2017) fremmet i den offisielle Spotify-spillelisten “Fresh Finds” med over en halv million følgere fra hele verden, og har dessuten blitt brukt i tv-seriene Jævla homo (NRK P3) og Unge lovende (NRK/Monster).

Utgivelsen av “Gun” feires med slippkonsert på Blå i Oslo 26. januar, og de påfølgende helgene er Ponette booket til henholdsvis Trondheim Calling og Hulen i Bergen. Bandet spilte svært godt mottatte konsert under fjorårets By:Larm-festival, Norwegian Wood og Øyafestivalens klubbdag, og ble Ponette dessuten kåret som en av vinnerne av Forbildeprisen 2017. Ponette var dessuten Ukas Urørt hos NRK P3 kort tid etter EP-ens utgivelse i 2016, og musikken ble i den forbindelse rost av den ikoniske duoen Röyksopp. I konsertanmeldelser fra By:Larm høstet de lovord fra skribenter flere norske musikkmagasiner med karakteristikker som “dansbar shoegaze”.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler