Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 5. oktober 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Sibiir

SIBIIR er det nye norske tilskuddet til den harde metalfaunaen i landet. Debutplata har fått strålende kritikker både i inn- og utland og Fredag 5. oktober kan du høre de live i Klubben på Studentersamfundet!

SIBIIR lanserte sin debut single i september 2015, en 7 " med låtene Swallow & Trap Them! og These Rats We Deny, på det norske undergrunns plateselskapet Disiplin Media. Swallow & Trap Them! ble sluppet utelukkende på MetalSucks.net som skrev: "Dette er en av de sangene du helt enkelt må være gal for å ikke digge..".
These Rats We Deny ble sluppet på NewNoiseMagazine.com, som hadde dette å si om utgivelsen: "Disse to sangene utstråler allerede en bemerkelsesverdig tillit og sammenheng, og selv om nordmennene ikke er helt nye i gamet, fortjener denne prestasjonen virkelig anerkjennelse ".

SIBIIR signerte til slutt med det norske plateselskapet Fysisk Format, som blant annet har kunstnere som Arabrot, Okkultokrati, Blood Command, Beachheads, NAG, Nils Bech, Kollwitz og Haust. Den første singelen fra debutalbumet ble premiert utelukkende av Music & Riots Magazine, som skrev dette om låta Bekmörke:
"Bekmörke" er en autentisk parade av riff som kombinerer en minneverdig natur med en totalt dyster og piercet tilnærming. ... enda en forferdelig hyggelig overraskelse som kommer ut av Norge ... ".

Den andre singel Guillotines ble sluppet på Terrorizer, mens videoen til Beat Them to Death ble presentert av Metal Injection som mente at "SIBIIR er jævla bra". SIBIIRs selvbetegnede debutalbum er nå ute på Fysisk Format over hele verden.

Evig Lyttar (NO) 4.5/5
The Metal Gods Meltdown (UK) 9/10
Metal Hammer (UK) 7/10
Metal Hammer (NO) 9/10
OxFanzine (DE) 8/1
Rock Tribune Magazine (BE) 7.5/10
Musikknyheter (NO) 8/10
GAFFA (NO) 5/6

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler