Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. september 2018
Tid 19.00 - 20.30
Billett 0,- eksisterende filmklubbmedlem / 100,- filmklubbmedlemskap / 200,- supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Bijou: Bill & Ted's Excellent Adventure (1989)

“Excellent!” - Ted “Totally bodacious!” - Bill

Hvor slapp og lite troverdig kan en film og dens karakterer være, uten å miste sin sjarm, humor og underholdningsverdi? Det er trolig dette, eller et lignende spørsmål som skaperne av Bill & Ted’s Excellent Adventure har stilt seg i de innledende rundene av filmproduksjonen til denne kultkomedien med selveste Neo, aka. Keanu Reves i hovedrollen.

I filmen møter vi, som du kanskje alt har gjettet, Bill og Ted, to stokk dumme high-school elever som plent er nødt til å bestå en historieeksamen, for å unngå å bli sendt til militærskole! Å nei! Heldigvis for dem – og for oss, seerne – får de uventet hjelp, fra en tidsreisende fremtidsagent! Fremtidige generasjoner er nemlig avhengig av at Bill og Ted består historie, slik at de kan starte et grensesprengende, van Halen-lignende rockeband som skal vise seg å legge grunnlaget for fremtidig verdensfred, harmoni, teknologiutopi, og så videre og så videre.

Henger du fortsatt med? Bra! Til tross for dette utgangspunktet leverer filmen som en forbausende frisk og underholdende sci-fi/stoner-lignende komedie (merk: Bill and Ted er ikke stonere, de bare prater som dem, fordi de er komplette idioter!). Dette er den perfekte filmen for deg som ønsker lettbeint og lattervekkende underholdning hvor du kan skru av hjernen i halvannen time. Bli med da vel!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler