Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. september 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett 80,- / 120,-
Aldersgrense 18 år

Astroshow

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og sci-fi-forfatter og vitenformidler Anne Mette Sannes tar nok en gang turen til Storsalen 19.september med sitt astroshow «Out of Space!» .

Hvilke muligheter finnes for intelligent liv og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Hvilke farer truer menneskeheten på kort sikt, og hvilke muligheter har vi for å berge oss? Hvordan sikre menneskehetens overlevelse som art? Hør mer om menneskenes fremtidige liv som nomader i Solsystemet som følge av den stadig mer svulmende Solen. Er vårt univers en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi?

Alt dette får du svar på i «Out of Space» - et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. Opplev blant annet spennende exoplaneter, kolonisering av Solsystemet, romheiser og Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid!

Velkommen, jordboer!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler