Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. september 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett 80,- / 120,-
Aldersgrense 18 år

Astroshow

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og sci-fi-forfatter og vitenformidler Anne Mette Sannes tar nok en gang turen til Storsalen 19.september med sitt astroshow «Out of Space!» .

Hvilke muligheter finnes for intelligent liv og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Hvilke farer truer menneskeheten på kort sikt, og hvilke muligheter har vi for å berge oss? Hvordan sikre menneskehetens overlevelse som art? Hør mer om menneskenes fremtidige liv som nomader i Solsystemet som følge av den stadig mer svulmende Solen. Er vårt univers en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi?

Alt dette får du svar på i «Out of Space» - et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. Opplev blant annet spennende exoplaneter, kolonisering av Solsystemet, romheiser og Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid!

Velkommen, jordboer!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler