Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 20. september 2014
Tid 22.00 - 00.00
Billett 180,- MEDLEM / 220,- IKKE-MEDLEM
Aldersgrense 18 år

Team Me + Supp. Ludvig Moon

Etter to svært begivenhetsrike år med omfattende turneer verden rundt, utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet ”To The Treetops!” som vant både Spellemannspris og internasjonale musikkpriser, kom endelig Team Me med nytt album 1. september. Litt under tre uker senere, 20. september, gjester de Storsalen.

Team Me slapp allerede en singel fra det kommende albumet i vinter. ”F is For Faker” raskt ble en suksess, ikke bare er det en fantastisk låt, den gikk rett inn på P3 sin A-liste. Det var heller ikke noen overraskelse at slippturneen som kom med singelen ble solgte ut samtlige steder de besøkte i Norge.

Albumet er produsert av bandet selv i samarbeid med Hasse Rosbach som det siste året har produsert blant annet Moddi og Einar Stray. Første del av albumet ble spilt inn i Athletic Sound i Halden og Albatross studio i Oslo, før bandet tok med seg mannskap og utstyr og ferdigstilte arbeidet i et ombygd fjøs i Elverum.

UPDATE: Synes du det er kult at Nico & Vinz varmer opp for Bruno Mars? Vi har noe enda kulere, Riot Factory-signede Ludvig Moon blir med Team Me på Norgesturne - To the Treetops alle mann!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler