Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 20. september 2018
Tid 20.30 - 22.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

MedHum presenterer: TØFL

Medisinstudentenes humanitæraksjon (MedHum) presenterer: Indiepop-bandet TØFL (les: tøffel) fra Stavanger. TØFL ga ut sin debut-EP «Eg Ska» 20. april, på labelet Brilliance. 3 av 5 låter har blitt listet på NRK P3 siden de slapp første singel i august. EPen høstet god kritikk fra blant annet GAFFA og Klassekampen, som begge ga den 5/6.

TØFLs naivistiske, relaterbare tekster, eksplosive, livlige live-show og dansbare låter har resultert i oppvarmingsjobber for blant andre Dagny, Sløtface og Silja Sol de siste to årene. I april dro bandet på sin første Norgesturné, med utsolgte konserter i både Oslo, Trondheim og Stavanger.

MedHum er en av Norges største humanitære studentorganisasjoner. I samarbeid med UNICEF skal vi bidra med psykososial støtte og primære helsetjenester til syriske barn og ungdommer i Jordan. Krigen i Syria er en av de største humanitære krisene i vår tid. Dette er ikke barnas krig, likevel er det de som betaler den største prisen. Vi har ikke råd til å miste en hel generasjon unge syrere. #LaBarnVæreBarn.

17.-23. september arrangerer MedHum en aksjonsuke med mange spennende arrangementer til inntekt til prosjektet. Ved å delta på denne konserten bidrar du altså til at også syriske barn får være barn!

Les mer om MedHum og om prosjektet på www.medhum.no.
Program for aksjonsuka: https://www.facebook.com/events/1761945347187060/

Samme kveld etter konserten med TØFL arrangeres også konsert i Storsalen med Leisure Suit Lovers. For mer informasjon, se her: https://samfundet.no/arrangement/1701-medhum-lsl

Alle billettinntekter går til MedHum-aksjonen.

Eller få med deg både TØFL og Leisure Suit Lovers på samme kveld for:
Medlem: 200 kr
Ikke-medlem: 250 kr

Kjøp kombinert billett her:
https://samfundet.no/arrangement/1702-medhum-tofl-lsl

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler