Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT 2015
Dato 10. februar 2015
Tid 22.00 - 23.30
Billett 100,- / 200,-
Aldersgrense 20 år

ISFiT Presenterer: Stian Westerhus & Pale Horses

OBS: Kun kr 50,- for deltakere og funksjonærer ved kjøp i døra. Hva får du om du har spilt utallige konserter gjennom mange år, for så å slutte i de fleste banda du har spilt med og starter ett eget med de to beste kompisene dine?

OBS: Kun kr 50,- for deltakere og funksjonærer ved kjøp i døra.
Etter å ha vært medlem i Jaga Jazzist, Nils Petter Molvær trio, gjestet bl.a. Ulver og Motorpsycho, samarbeidet med det meste av hva som rører seg i den mer alternative siden av musikken har Stian Westerhus kikket over sitt eget bord etter drømmebandet.

Erland Dahlen (fra bl.a Madrugada) på trommer og Øystein Moen (Susanne Sundfør, Jaga Jazzist m.fl.) på synther er kanskje de to som på hver sin kant har gjort flest konserter med Westerhus. Sammen blir det Pale Horses, en klassisk trio som ikke låter som noe annet enn djevelsk heftig samspill.

Pale Horses danser på et elektro-akustisk lydteppe til vakre melodier og pompøse refrenger, tuftet på det som kjennetegner Stian Westerhus; halsbrekkende gitarspill som mangler sidestykke.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler