Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 15. mars 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Hair

Hair er en av det forrige århundrets store musikaler. En energifyllt hippiefilm som speiler ungdommen i USA på slutten av 60-tallet.

Dette er en av den anerkjente regissøren Milos Forman (Amadeus og Gjøkeredet) filmer. Han hadde lenge lyst å gjøre om Broadway-musikalen til film, og på grunn av sukssen med Gjøkeredet, ble planen til en realitet i 1979. Handlingen til Hair foregår på slutten av 60-tallet i USA. En ung mann fra landet reiser til New York for å verve seg til Vietnamkrigen. Der møter han en hårete gjeng med hippier som tar han med på eventyr krydret med diverse narkotiske stoffer og utradisjonelle kjærlighetsforhold. Filmen handler om ungdom som lurer på hva de skal gjøre her i verden, hva de skal bli og hvor de skal gå. Med andre ord er det stor gjenkjennelsesfaktor for de fleste. I tillegg til å være en god film, er den full av spreke dansenummer, dyktige sangere og musikk så fengende og funky du vil synge på det i flere uker etterpå. Musikken er komponert av Galt MacDermot med klassikere som Aquarius, Hair og Manchester.

Produksjonsår: 1979

Regissør: Milos Forman

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler