Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. desember 2018
Tid 19.00 - 21.40
Billett 40,- Eksisterende filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Juleavslutning med Studentersamfundet Filmklubb: Die Hard og Disneyklassikere

For noen er det «Tre Nøtter til Askepott», for andre er det «Die Hard». Alle har hver sin måte å komme i julestemning før denne vakre høytid. Studentersamfundet filmklubb ringer julen inn på samme måte som vi pleier: Juleavslutning i Storsalen 1. desember. Tradisjonen tro snurrer vi i noen av Disneys gode, gamle juleklassikere på 16 mm, og serverer gløgg og pepperkaker. Langfilmen denne gangen blir den ultimate julefilmen «Die Hard» (1988).

Ingen jul uten tradisjoner, gløgg og billige pepperkaker, så bli med på juleavslutningen i gode venners lag, og få en koselig start på adventstiden! Det er viktig med et lite avbrekk fra eksamensmaset.

Litt om filmen:
Politimannen John McClane er i L.A. for å besøke sin kone. Men juleselskapet hun er i blir kuppet av en gruppe terrorister ledet av Hans Grubler. Den ikoniske helten John McClane tar opp kampen alene og vi følger den nervepirrende katt og mus-leken gjennom skyskraperen.

Produksjonsår: 1988
Regissør: John McTiernan

Vi gleder oss til å se dere til en flott juleavslutning.
God Jul!

Eller som de sier i statene «Yippee Ki Yay Motherfucker»

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler