Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 21. mars 2019
Tid 22.00 - 00.15
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

hubbabubbaklubbs flyvende sirkus

hubbabubbaklubb kommer til Storsalen i mars!

hubbabubbaklubb ga i fjor ut sitt debutalbum «Drømmen drømmerne drømmer» til varm mottakelse. Klassekampen ga skiva terningkast 5, Morgenbladet kalte den en av årets store kulturopplevelser og NRK P3 kåra albumet til 4. beste i 2018.

Den 21. mars kommer klubben til Trondheim for å fremføre skiva i sin helhet med strykere og blåserekke. De gjorde en tilsvarende konsert i et utsolgt sirkustelt på Youngstorvet i Oslo i oktober. Dette blir en absurd og psykedelisk helaften med konsert, visuals og djs. Velkommen til det flyvende sirkus!

Trøbbel På Taket kommer for å både varme opp i Storsalen og holde festen gående i Klubben denne kvelden! De er to ydmyke karer med en felles grov interesse for klubbmusikk. Stilen er skranglete, humøret er dansete. De spiller alt fra iskald new wave til varme baleriske tunes. Som de beskriver det selv kan du forvente: null tull, reale rytmer, 1000% låter.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler