Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Biblioteket
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 17. mars 2015
Tid 19.30 - 21.30
Billett
Aldersgrense 18 år

Tirsdagsfilm: Kind Hearts and Coronets

Dette er filmen hvor Obi Wan Kenobi spiller åtte roller, og det er ene og alene grunn nok til å se den.

Kind Hearts and Coronets handler om en mann som er langt bak i arverekken til tittelen hertugen av D´Ascoyne. For å oppnå tittelen må han systematisk drepe seg gjennom åtte slektninger som står foran ham i rekken. Grunnen for hans gjerninger er, ikke overraskende, hevn. Moren hans tilhørte egentlig D´Ascoyne slekten, men på grunn av at hun rømte avgårde med en italiensk operasanger, ble hun ustøtt fra familien.

Da Alec Guiness (spilte Obi Wan Kenobi i de originale Star Wars-filmene) fikk manuset, ble han først tilbudt fire roller. Etter å bare ha lest deler (han lo så mye av de første sidene, at han ikke orket å lese resten) sendte han et telegram til produsentene hvor det stod: "‘Why four parts? Why not eight!?"

Dette er den første komedien fra det nå legendariske britiske produksjonsselskapet Ealing Studios, som stod bak en rekke klassiske komedier på 40- og 50-tallet, blant annet The Ladykillers. I tillegg ligger den på 6. plass over de 100 beste britiske filmer gjennom tidende.

Produksjonsår: 1949

Regissør: Robert Hamer

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler