Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 12. april 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: The Woodsman and the Rain

En gammel tømmerhugger blir dratt inn i produksjonen av en lavbudsjetts zombiefilm, og resultatet er både overraskende, morsomt og rørende.

Når et amatørmessig, men lidenskapelig filmcrew ankommer den lille fjellandsbyen Yamamura for å lage en zombiefilm, blir landsbyens innbyggere raskt dratt inn i filmproduksjonen. Å lage en seriøs zombiefilm på lavt budsjett er ingen enkel oppgave, noe den unge, usikre regissøren Koichi får erfare. Han får imidlertid god hjelp av den gamle tømmerhuggeren Katsuhiko, som bidrar, om enn noe motvillig, både foran og bak kamera.

The Woodsman and the Rain («Kitsutsuki to ame», som den heter på originalspråket) er en sjarmerende film som ikke er redd for å både hylle og gjøre narr av zombiesjangeren. Både de som sluker alt som har med vandrende døde å gjøre, og de som ikke helt ser appellen til levende lik på skjermen, har dermed en god grunn til å komme til Studentersamfundet Filmklubbs visning for å se denne unike japanske dramakomedien.

Produksjonsår: 2011

Regissør: Shûichi Okita

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler