Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2019
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Modern Slavery // Dokkhuset

Hvorfor er menneskehandel den hurtigst voksende kriminelle industrien i verden, og hvordan påvirker denne forbrytelsen mennesker verden rundt?

Ulovlig handel og utnyttelse av mennesker er en alvorlig forbrytelse og et grovt brudd på menneskerettighetene. Hvert år blir tusenvis av menn, kvinner og barn offer for menneskehandel. Så godt som alle land i verden er påvirket av menneskehandel, enten det er som land for opprinnelse, overføring eller destinasjon for ofrene. Statistikken er overveldende, men hvordan kan vi se mer enn kun statistikken og gi hvert offer et ansikt og en sjanse til å unnslippe utnyttelsen?

Olga Lehmann vil lede oss gjennom dette debattmøtet om menneskehandel. Til å diskutere dette har vi invitert Anette Brunovskis, som forsker på utfordringer relatert til migrasjon, ulovlig handel og utnyttelse av mennesker, organisasjonen A21, som jobber globalt for avskaffelse av slaveri, og politibetjent Tore Jørgen Fjær. Som tidligere offer for menneskehandel vil Shandra Woworuntu fortelle sin historie og gi oss et innblikk i moderne slaveri og veien tilbake til samfunnet.

Med begrepet «moderne slaveri» vil dette debattmøtet undersøke hvorfor menneskehandel er den størst voksende kriminelle industrien i verden, og hvordan denne forbrytelsen påvirker oss i våre daglige liv.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler