Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 14. februar 2019
Tid 21.30 - 23.30
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Ash Koosha

Ash Koosha er en iransk elektronisk musiker. I hans nyeste album, I AKA I, har han tatt musikken sin enda et skritt videre ved å utforske sin egen synestesi (å kunne ‘se’ lyd). Han behandler lyd som et “fysisk element [...]”, og resultatet er slående.

Under oppveksten i Iran var musikk vanskelig å få tak i, og Ash har tatt utallige risker for å holde sin kjærlighet til musikken i live. Hans bemerkelsesverdige historie inkluderer skjulte konserter, å bli fengslet i flere uker, konserter som har blitt raidet av militæret rappellerende ned fra helikopter og å miste medarbeidere i en skytehendelse. Koosha holder nå til i London, da det ikke er trygt i hans hjemland. Han legger alt fokuset på musikken sin, og i den bruker han alle sine erfaringer.

Han sier sitt nyeste album “is about transformations in psychology and technological advancements — the result is always the same humans in the end.”

Vi er svært stolte av å ønske Ash Koosha velkommen til ISFiT19. Dette blir uten tvil en konsert du sent vil glemme!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler