Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar 2019
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

ISFiT: 20 år med Studentenes fredspris

Grunnleggerne og tidligere vinnere av Studentenes fredspris kommer til Trondheim for å feire 20 år med Studentenes fredspris! En unik mulighet til å møte aktivister som jobber for en bedre verden.

20 år med Studentenes fredspris: Introduksjon av vinnerne!
Vil du ha den unike muligheten av å møte vinnerne av Studentenes fredspris? Er du nysgjerrig på hvordan Studentenes Fredspris gikk fra å være en idé til en pris som deles ut på vegne av alle norske studenter? Kom til storsalen den 16. februar og bli med på feiringen av 20-årsjubileet til Studentenes fredspris!

I Storsalen varter vi opp med dette unike arrangementet hvor både grunnleggerne og så mange som ni av vinnerne av Studentenes fredspris samles på en scene. Dette er din mulighet til å møte disse modige menneskene som har gjort en reell positiv endring i verden; Studenter som har blitt arrestert og fengslet for deres ikke-voldelige arbeid, studenter som har grunnlagt studentorganisasjoner med tusener av medlemmer, og studenter som har inspirert oss med deres sterke tro på en mer demokratisk og fredelig fremtid. Disse menneskene er forkjempere for menneskerettigheter, demokrati og fred. Du vil kunne være en del av et historisk øyeblikk – aldri har det vært så mange vinnere i Trondheim samtidig! Verten for kvelden blir den fantastiske professor Mariel Cristina Aguilar Støen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler