Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. februar 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Jagten

Akkurat det vi trenger, mer dansk og nitrist film

Høsten er over, men vi er fortsatt i dårlig humør. Dette vil vi gjerne spre videre, og derfor inviterer vi deg til å se denne filmen med oss. Mads Mikkelsen er skikkelig glad og livet er på stell og han har omsorgsrett for sønnen sin og ny smellheit damne, men så blir han beskyldt for å ha vist tissefanten til et av barna i barnehagen. Plutselig raser alt sammen fordi alle velger å stole på barnet selv om Mikkelsen er tidenes fyr og dessuten Skandinavias beste skuespiller.

Thomas Vinterberg har med Jagten klart å lage en film som ikke ser fullstendig DRITT ut, og det er vi glade for. Som medforfatter av Dogme95-manifestet stod han bak den styggeste filmkatastrofen Skandinavia har stått ovenfor, en krise vi heldigvis har klart å legge bak oss nå. Ved hjelp av kinematograf Charlotte Bruss Christensen har han skapt en jævlig film som allikevel er pen å se på. Dette er et sterkt oppgjør med bygdejustis og barnets påståtte uskyldighet, og vi kan så godt som garantere at det vil være et tårevått publikum som viser seg idet lyset går på etter filmslutt.

Regissør: Thomas Vinterberg

Produksjonsår: 2012

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler