Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Biblioteket
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. januar 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Tirsdagsfilm: A annan veg

Islandsk ødemark og veistrekninger så langt øyet kan se danner bakteppet for denne fortellingen om to svært ulike arbeidspartnere. Denne filmen er det vanskelig å få tak i på norsk jord. Med andre ord har du nå en god mulighet til å få med deg en sjelden filmperle.

Langt uti den islandske ødemarken finnes det veier som strekker seg milevis uten verken bebyggelse eller nevneverdig med trafikk. Veistripene må males likevel, noe som er en langsom jobb som tar en hel sommer å gjennomføre. Nettopp dette har vært jobben til trettiåringen Finnbogi i flere år.

Finnbogi får en ny vri i hverdagen når broren til kjæresten hans blir hans nye arbeidspartner. Med intet annet enn ødemark rundt de, har de to svært ulike karakterene intet annet valg enn å bli kjent med hverandre. Resultatet er en film med mye humor, et helt særegent uttrykk, og ikke minst store mengder med vakkert islandsk landskap.

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler