Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 31. januar 2019
Tid 20.30 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Knaus før 23:59

Torsdag 31. januar inviterer vi til en helaften med konserter! Flere band vil innta scenen på Knaus for trollbinde deg med sin musikk.

Kveldens line-up:
(Dørene åpner 20:30)

21:00 - Julie Henrikke
Med sin ektefølte formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen understreker Julie Henrikke det hun har på hjertet med behagelige, men likevel kraftfulle melodier og setninger. Hun skriver og synger norsk pop inspirert av musikere som Thomas Dybdahl, Frida Ånnevik og Matt Corby, og maler frem de såreste stemninger - lengselsfulle, vare og smertefulle, samtidig som musikken peker på håpet og gleden som kan finnes i ethvert mørke. I 2019 venter konserter rundt om i det ganske land og et etterlengtet slipp.
https://www.facebook.com/juliehenrikke/

22:00 - Resa
Resa er en ny og kommende sanger og låtskriver fra Oslo, bosatt I Liverpool. Med nylig utgitt singel “God Is Drunk” og debut singel “Sassy” har hun bydd på en moden blanding av Soul, Indie-pop, Jazz og Folk i sin egen unike retning av tematikk og særegen vokal. https://www.facebook.com/resaresamusic/

23:00 - Toy Savoy
Toy Savoy har siden debuten på Trondheim Calling 2017 finslipt sin egen type indiemusikk. Nordic Music Review beskriver det som "a slightly warped version of dream indie pop, but always based around unapologetically big catchy choruses". Med fengende låtmateriale inspirert av barndomshelter som Beatles og Beach Boys, beveger bandet seg igjennom lydlandskap i retning Tame Impala og Melody’s Echo Chamber, i et forsøk på å fange den pussige tilstanden mellom barndomsdrømmer og voksne engstelser som de selv kjenner så godt.
https://www.facebook.com/toysavoy/

Velkommen til Knaus FØR 23:59!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler